Over Beterlonen.nl


Beterlonen.nl is een specialist op het gebied van loonverwerking. Vanuit Enschede bieden we kleine en grote bedrijven diensten aan op het gebied van een juiste afwikkeling van de salarisadministratie: toepassing van wettelijke regels, het opstellen van arbeidscontracten, aangifte naar fiscus en andere instanties, personeelsdossiers, verzuimregistratie, etc. In onderling overleg wordt bepaald welke werkzaamheden door ons en welke door de opdrachtgever worden verricht.


Personeelsmanagement Online Services Accountants regeling Starters Welkom Service

Een team van specialisten op verschillende vakgebieden zit voor u klaar om een snel en deskundig antwoord op al uw vragen te geven. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat snel te schakelen en in te spelen op actuele en toekomstige ontwikkelingen. Bovendien beschikken wij over een omvangrijk netwerk van professionals.

We kennen een zeer platte no-nonsense organisatie. Geen ingewikkelde lijnen om de juiste persoon aan de telefoon te krijgen.

 

In het door ons in 2010 betrokken pand in Enschede, beschikken wij over voldoende (gratis) parkeergelegenheid en meerdere spreekkamers om rustig te overleggen of presentaties te geven.

 

Heeft u vragen of ideeën neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch (053-3020009) of per mail (info@beterlonen.nl) te bereiken. En langskomen mag natuurlijk altijd.